Om Khalbaktim  

  

  

 
Blokfløjteensemblet Khalbaktim har efterhånden eksisteret i adskillige år med forskellige medlemmer. På nuværende tidspunkt er der 4-5 faste medlemmer og 4 lidt løsere tilknyttede fløjtespillere.

Navnet er ikke et mystisk fremmedord med en spændende betydning, men forbogstaverne fra den daværende gruppes medlemmer! Navnet fængede, og selvom der kun er 3 tilbage af den oprindelige gruppe, er vi enige om, at dette navn vil stå for musikskolens blokfløjtesammenspilsgruppe.

Man tror måske ikke, at der er skrevet megen musik for blokfløjteensembler, men det er der!!! Vi har i tidens løb spillet musik af bl.a. Bach, Handel, Mozart, Glenn Miller, Elgar, Fats Waller, Debussy.

På et tidspunkt blev vi bedt om at være renæssancemusikere, en udfordring som vi tog imod med stor entusiasme, og indøvede et program med musik fra 1600 tallet.Siden da har vi hvert år deltaget i den årlige Hertug Hans fest.

Desuden er der utrolig mange nulevende komponister, der har skrevet velklingende og spændende musik.

Vi har efterhånden optrådt mange steder i mange sammenhænge, " 9 læsninger " og andre temagudstjenester, Gallerikoncerter og sidst, men ikke mindst Kløften-festivalen